Yaylapınar Ortaokulu tarafından düzenlenen programa katılan Eğitimci Yazar Nihat BAŞBUĞU öğrenci velileriyle  “Hayatın Silgisi Yoktur.” adlı söyleşide bir araya geldi. Yoğun bir öğrenci velisinin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşen programda öğrenci velileri hem eğlendi hem de duygusal anlar yaşadılar. Programın imza bölümünde öğrenci velileri Nihat BAŞBUĞU’nun kitaplarını da kendisine imzalatan öğrenci velileri, düzenlen programın kendilerinde farkındalık oluşturduğunu ve çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. Öğrenci velileri programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ettiklerini söylediler.

Yaylapınar Ortaokulu Müdürü Nurettin CELEPKOLU, katılımın yoğun olmasının ve öğrenci velilerinin memnuniyetlerini ifade etmeleriyle mutlu olduklarını dile getirdi. Nurettin CELEPKOLU, programa konuk yazar olarak katılan Nihat BAŞBUĞU’ya da ayrıca teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Eğitimci Yazar Nihat BAŞBUĞU da katılımın yoğun ve eğlenceli geçmesinin kendisini de memnun ettiğini, başta Nurettin CELEPKOLU OLMAK programda bulunan öğretmenlere ve öğrenci velilerine teşekkür ettiğini söyledi.