12.03.2012 tarihinde 75.Yıl İlköğretim Okulu çok amaçlı spor salonunda verilen kursa ağırlıkta öğretmenler olmak üzere 28 kursiyer katılıyor. Kursun Öğreticiliğini ise Mustafa Şener İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Ercan Özel yapıyor.

Kurs Öğreticisi Ercan Özel, kursumuz Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 18.00 -20.30 arasında devam etmektedir. Kurs süremiz ise 100 saat olup 16.05.2012 tarihine kadar devam edecektir. Masa tenisini sevdirmek, spor yapan sağlıklı insan sayısını artırmak, ilçe ve okul sporlarına bir branş daha kazandırmak hedefindeyiz. Önümüzdeki eğitim yılında kursa katılan öğretmenlerimizin Okullarında ve öğrenciler arasında bu sporun yaygınlaştırılması ve sevdirilmesini, ilçede masa tenisi sporcusunun da yetiştirilmesini amaçlıyoruz” dedi.

Kursa katılan Ali Mutu, Yusuf Güven, Betül Bayhan, Seyhun Ceyhan Ahmet Dinkul, Yahya Kemal Akbaba, Üzeyir Uzer, Yusuf Ali Duru, Yafes Devrim Gürbüz, Ramazan Amaç, Mehmet Özçelik ve diğer kursiyerler adına konuşan Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Öğretmeni Ali Mutu, masa tenis sporunun Karapınar da yaygın olması nedeniyle böyle güzide spor dalının okullarımızda özellikle İlköğretim Okulları öğrencilerimize temel teknikleri ile öğretilerek ilçemizde yaygınlaştırılmasının sağlanmasına yönelik olarak özellikle bu kursa Öğretmen arkadaşlarımızdan da talebin fazla olması hedefimizi belirleyerek okullarımızda öğrencilerimize masa tenisinin sevdirilmesi ve yaygınlaştırılması hedeflerimiz arasındadır diyen Mutu, Masa Tenisi Kursundan ve kursu veren Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ercan Özel’e, Halk Eğitim Müdürü Akif Özenli ve Müdür Yardımcısı Ahmet İçalan’a böyle bir kursun açılmasına öncü olmalarından dolayı teşekkür ediyoruz”dedi