Öğrencilerin genel kültür ve başarılarını ölçmek, öğrencileri eğlendirmek amacıyla düzenlenen bilgi yarışmasında Jüri üyeliklerini Öğretmenlerden Sefa Kısacıkoğlu, B.Alperen Yücel ve Celalettin Şahin başarı ile yaparak yarışmayı koordine ettiler.

Bilgi yarışmasında toplam 15 soru sorularak iki yarı final ve bir finalden oluştu.

Yarışmaya 9-A, 10-B, 12-İ, 12-F, 11-F, 10-A sınıflar katıldı. Bu yarışta finale çıkmaya hak kazanan10-B, 12-İ, 10-A, 11-F sınıfları oldu. Bunlar arasında yapılan bilgi yarışması neticesinde, finale kalman10-A, ve 12-İ sınıfları oldu. Kıran kırana geçen bilgi yarışması mücadelesi sonunda 10 sorudan 7’sini doğru cevap veren 12-İ sınıfından Nurcan Ata, İrem Gündüz, Mehmet Gedikoğlu birinci olarak ödülü almaya hak kazandılar.

Finalide ise 15’er sorunun ardından iki sınıf berabere kalarak yedek sorulara geçildi. Sınıflar yedek sorularda da kıran kırana mücadele ederek 7’nci yedek soru sonunda 12-İ sınıfı yarışmayı birincilikle bitirdi.

Bilgi yarışmasını kazanan öğrenci gruplarına sürpriz ödülleri Okul Müdürü ve Öğretmenleri tarafından öğrencileri tebrik edilerek verildi.

Okul Müdürü Muhammet Aylıdere bilgi yarışması ile ilgili şunları söyledi “  Sınıflar arasında bilgi yarışması yapmamızın amacı, öğrencilerimizin genel kültür ve başarılarını ölçmek, öğrencilerimizi hem eğlendirmek hem de öğrencilerimizin gelişimlerine olumlu katkı sağlamaktır. Ayrıca kıran kırana geçen bilgi yarışması mücadelesinde izleyici olarak katılan öğrencilerimizin de bilgi sahibi olmalarını sağladık. Bu tür sosyal aktivitelerimiz içerisinde bilgi yarışmalarımız ve diğer faaliyetlerimiz devam edecektir. Bilgi yarışmasından öğrencilerimiz de son derece memnun olduklarını şahit oldum”dedi