Yaklaşık 1250 kursiyerin eğitim aldığı Karapınar KOMEK Kurs Merkezinde, çeşitli branşlarda sertifikalı eğitimler devam ediyor. Bu eğitim programlarından biri olan ‘’İş hayatında İletişim’’ Kursu, 20 kişinin katıldığı hastane personellerine yönelik verildi.

Kurs hakkında bilgi veren İş ve Sosyal Hayatta İletişim ve Liderlik Eğitimi Öğretmeni Rabia Aslıhan Türkmen, ‘’Kurs programı dâhilinde kursiyerlerimize, bireysel ve kurumsal alanda etkili iletişim,  stres ve kriz yönetimi, iş hayatında motivasyon teknikleri, ekip çalışması, halkla ilişkiler, protokol ve görgü kuralları,  iş hayatında başarı teknikleri vb. konularda bilgiler içeren bir eğitim veriyoruz. Halk Eğitim Müdürlüğü kurs programları dâhilinde Komek Karapınar’da iki yıldır devam eden kurslarımızda, kursiyerlerimizin iş ve sosyal hayatlarında, bireysel ve kurumsal ilişkilerinde, çalıştıkları alanlarda daha etkin olmaları ve daha etkili bir hizmet vermelerinde yararlı olabilecek konulara değinerek onların iş ve sosyal hayatta başarılarını artıracak iletişim becerilerine katkıda bulunuyoruz ‘’ dedi.

Doğru bir iletişim kurmanın sosyal hayatta ve özellikle iş hayatında çok önemli olduğunu belirten Türkmen, taleplerin gelmesi dâhilinde diğer devlet ve özel kurum çalışanlarına da iletişime yönelik kursların verilebileceğini belirtti.