Karapınar Kültür Merkezinde İslik Ortaokulu Öğrencileri tarafından oynanan “Reis Bey” Adlı Tiyatro gösterisini, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, İslik Ortaokul Müdürü Lokman Sayar, Md. Yrd. Ahmet Dinkul, Bazı Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Karapınarlı vatandaşlar, öğrenci velileri, basın mensupları ve diğer misafirler izlediler.

İslik Ortaokulu Öğrencisi Şevket Akkaş’ın sunuculuğunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Slâyt gösterimi ile İslik Ortaokulu faaliyetlerinin izleyicilere tanıtımının ardından “Reis Bey” Tiyatro oyununa geçildi.

İslik Ortaokulu Öğretmenleri Canan Akdoğan ve Erkan Erdevir’in hazırladığı “Reis Bey” tiyatro gösterisinde rol alan Öğrenciler Recep Esen, Bayram Enes Varlı, Nadire Sevinç, Cumali Evin, Osman Alkan, Şevket Akkaş, Nadir Çelebi, Rıdvan Eli, Resul Akkaş, Asel Ülkümen, Ramazan Adım, Kutay Berk Alkan, Kısmet Karakışla, Gamze Kanık, Berkay Samed Esen, Tunahan Geçer, Cennet Güner, Kübra Beste Bayrak, Kezban Kabakçı, Resul Durdu, Mustafa Altundal, Yasin Kiraz, Rüstem Türkoğlu, Mehmet Hamurcu, Mustafa Ayan, Bayram Özhan çok başarılı bir şekilde tiyatro oyununu oynadılar ve izleyicilerden tam not aldılar ve ayakta alkışlandılar.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, İslik Ortaokulu Müdürü Lokman Sayar başta olmak üzere Tiyatroyu hazırlayan Öğretmenler Canan Akdoğan, Erkan Erdevir’i ve tiyatro gösterisinde sunucu öğrenciden rol alan öğrencileri başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.