İlçemizde de Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu binasında 28.04.2012 tarihinde yapılan seçimde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile seçim başladı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami SAĞDIÇ Başkanlığında ve Sandık Kurulu Üyeleri Metin YAPAR, Ramazan AMAÇ ve Kâtip Üye Recep KESİK’in katılımıyla İlçe Seçim Kurulu Başkanlık Divanı oluşturularak seçim yapılmıştır.

Söz konusu seçime aday olarak Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan BIYIKLIOĞLU ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Alpaslan KILIÇARSLAN katılmışlardır.

256 seçmenin oy kullandığı seçime 206 katılım olmuş ve söz konusu seçim sonucunda 2 oy geçersiz sayılmış ve adaylar 102’şer eşit oy almışladır. Yönetmelik gereği ad çekme yoluyla yapılan sonuçta Ramazan BIYIKLIOĞLU Karapınar İLKSAN İlçe Temsilcilisi olarak seçilmiştir.

Seçim sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sami SAĞDIÇ her iki adayın özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek, ad çekme yolu ile İLKSAN İlçe temsilcisi olarak seçilen Ramazan BIYIKLIOĞLU’na yeni görevinde başarılar diledi.