2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı, İlköğretim Haftası nedeniyle 09 Eylül Pazartesi günü saat 10.00’da Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Atatürk Anıtına çelenk sunma törenine, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa UYSAL, Şube Müdürleri Fazlı CANKAYA, İbrahim ÖNAL, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Basın Mensubu ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa UYSAL ve iki ilköğretim öğrencisi ile birlikte ATATÜRK anıtına çelenk sundular ve ardından, Ticaret Borsası İlkokulu Sınıf Öğretmenlerinden Hatice ATİK ve Ümit SİVRİKAYA sunuculuğunda, Cumhuriyetimizin Kurucusu, Topraklarımızın kurtarıcısı, Bize Millet olmayı öğreten, Ulusumuzun Başöğretmeni Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, silah arkadaşları, kanlarıyla ülkemizin değişmez sınırlarını çizen ebediyete intikal etmiş tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde Sınıf Öğretmeni Seçkin Sabahattin SEVENSOY yönetiminde tüm katılımcılar ile birlikte İstiklal Marşı okundu.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı, İlköğretim Haftası programının 11.09.2019 Çarşamba günü Ticaret Borsası İlkokulunda saat 10.00 devam edeceği duyurusu yapılarak çelenk sunma programı sona erdi.