2015 Yılı Eylül ayı ilk atama döneminde ilçemize 77 öğretmen atandığı öğrenildi. Yeni atanan öğretmenler Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce çiçeklerle ve çikolata ikramlarıyla karşılanmakta olduğu görüldü.

Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi." Yeni atanan öğretmenlerimizle, ilçemizin öğretmen açığının minimum seviyede olduğunu, geçtiğimiz yıl 154, bu yıl da 77 olmak üzere ilçemize atanarak aramıza katılan yeni öğretmenlerimizle, kronik problemlerimizden olan öğretmen açığı sorunun giderildiğini ve bu durumun ilçemiz eğitim kalitesine olumlu katkıları olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade ederek yeni atanan öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olması temennisiyle, görevlerinde üstün başarılar diledi.

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak, ilçemize 2014 yılında 154 öğretmen, 2015 yılında 77 yeni öğretmen atama yapılması halkımızda büyük bir memnuniyet yaratması nedeniyle, atamalarda emeği geçen yetkililere teşekkür ediyor, yeni atanan öğretmenlerimize de ilçemize hoş geldiniz dedikten sonra, öğretmenlerimize 2015-2016 eğitim öğretim yılında sağlık ve sıhhat içerisinde kutsal görevlerinde üstün başarılar diliyoruz.