İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL ve Şube Müdürü Hulusi SONKAYA ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali BÜYÜK’e makamında yaptıkları ziyarette Karapınar’ın Eğitim- Öğretimi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL ile yaptığımız görüşmede şunları söyledi,” Eğitim- Öğretim ile yeni yetişen nesiller, milletimizin geleceği ve en önemli güç kaynağıdır. Anne, Baba ve Öğretmenlerimiz evde olsun, okullarında iyi bir şekilde eğitmek, bilgi sahibi yapmak, ahlaklı, olgun birer fert olarak topluma kazandırmak bizler için kutsal ve şerefli bir görevdir. Yüce İslam dinimiz bir taraftan ilme, okumaya, öğrenmeye büyük önem verirken diğer taraftan da ilim öğrenmeyi kadın-erkek her Müslümana farz kılarak, ilim rütbesini en büyük rütbe olarak kabul etmiştir. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın her türlü kötü alışkanlıklara bulaşmaması; ailesine, vatanına, milletine, ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağına ve bütün insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmesi uğrunda gece gündüz demeden eğitim ordumuzla çalışmalarımız özveri içerisinde yılmadan devam etmektedir.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ÖNAL, Konya İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali BÜYÜK’e makamında yaptığımız ziyaret çok başarılı geçti, çok faydalı bilgi alışverişlerinde bulunduk. Bizlere gösterdiği İlgi ve alakalarından dolayı Müdürümüz Seyit Ali BÜYÜK’e şükranlarımı sunuyorum.”dedi