Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar acı. Hayatımızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyoruz diyen Öğretmen Vedat AKYÜZ, bundan 4 yıl önce saf, duru, tertemiz öğrencilerimizle yollarımız kesişti. Bizler o tertemiz sayfalara sadece kitaplardaki bilgileri doldurmadık. Biz hata yapmanın hile yapmaktan çok daha onurlu olduğunu, doğruluğu, dürüstlüğü, kazanmak kadar kaybetmenin de doğal olduğunu, kazanılan 1 liranın, bulunan 5 liradan daha değerli olduğunu, emeğin ve çalışmanın değerini öğrettik.

Sevgili öğrencilerine hitap eden öğretmen Vedat Akyüz,İnsanları sevin. Sevmek sizi güçlü kılar. İyi bir arkadaş, iyi bir dost olun. Çünkü herkesin bir dosta ihtiyacı vardır. Bir ülkenin geleceği olduğunuzu ve sizden çok şey beklendiğini unutmadan çalışın.

Bu 4 yıllık süre içerisinde emeklerini esirgemeden bana yardımcı olan, beni üzmeyen, her zaman yanımda olan, çocuklarımızın bu günlere gelmesinde ellerinden gelen tüm imkânları sağlayan kıymetli velilerime çok teşekkür ederim."dedi.

YOLUNUZ AÇIK GELECEĞİNİZ AYDINLIK OLSUN.