Başkan Yaka; “2016 yılı içerisinde derece yaparak Karapınar’ımızı en güzel şekilde temsil ettikleri için bizleri gururlandırdılar. Sporcularımızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bizler Belediye olarak maddi ve manevi desteklerimizi yapmaya devam ederek her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz”dedi.

Sporculardan Raziye Nur Emekli yapmış oldukları desteklerden ötürü Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya çiçek hediye etti.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, ilçemizi Dünya Şampiyonasında temsil ederek derece yapan sporculardan Harun Yükseksoy ve Raziye Nur Emekli’ye 2 tam altın, Balkan Şampiyonasında dereceye giren Aslı Nur Emekli, Umut Genç, Merve Nur Öztaş, Sena Nur Öztaş’a 1 tam altın, Uluslararası Şampiyonada dereceye giren Tuğba Ulusoy, Behiye Sak’a yarım altın ve Milli Takım Antrenörü ve Karapınar Belediyesi Uzak doğu Sporları ve Whu Shu Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Emekli’ye ise tam altın hediye etti.

Sporculara verilen ödül programında Karapınar Belediyesi Uzak doğu Sporları ve Whu Shu Spor Kulübü’nden Sekreter Halil Tüysüz Kulüp Muhasibi Zafer Keskin ve Spor İşleri Müdürü Birol Pekince’de katıldı.