Resim sergisi açılışına, Kaymakam Ramazan Yıldırım, Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşleri, MYO Müdür vekili Birsen Bulut SOLAK  ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Kurum amirleri, kuruluş başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Resim Sergisi açılış kurdelesini, Kaymakam Ramazan Yıldırım ve Eşi Aysel Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Osman Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve Eşi Saniye Yaka,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ve Öğrenciler ile birlikte kestiler.

Toki Yavuz Selim Ortaokulu resim öğretmeni Meral Yapar önderliğinde 60 öğrencinin  guaj boya tekniğiyle  el emeği göz nuru ile yaptıkları birbirinden değerli 60 adet resim sergilendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramıyla bahar mevsimini birleştirerek yapılan ve öğretmen evi salonunda sergilenen resimler, resim sergisini gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni kazandı. Resim Öğretmeni Meral Yapar ve Resimleri çizen Toki Yavuz Selim Ortaokulu öğrencileri  protokol üyeleri tarafından tebrik edildiler.