Tiyatroya Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka,AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan,Belediye Başkan Yardımcısı Emre Özsoy, Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda tiyatro sever bay bayan vatandaşlar katıldı.
John Patrick’in yazdığı Hidayet Eritici’nin yönetmenliğini üstlendiği oyunda Zeliha Koçak, Hamza Yazıcı, Nagehan Sağran, Kaan Tunca, Ümit Korkmaz, Kamil Devran, Neşe Eşe Battal karakterlere hayat veren kişiler oldu.

Müthiş bir dille hem komediyi hem insanların birbirini daha iyi tanıma ve çözümleme fırsatını veren Tatlı Kaçık tiyatro oyunu hem en iddialı komedi hem de ilginç yaşam öğretisi ile tadına doyum olmayan bir izlenirlik yaşattı.
Yönetmen Hidayet Eritici “Oyunumuz 1965 yılın Nisa Serezli’nin oynadığı “Tatlı Kaçık” oyunudur. Bu oyun paranın ne kadar değersiz olduğunu anlatmaktadır. Bilginin ortadan kaybolduğunu ama sevginin çok değerli olduğunu belirtiyor” dedi.
Oldukça başarılı bir performans gösteren ve büyük beğeni alan oyun izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Tiyatro oyununun sonunda sahneye çıkarak oyuncuları tek tek tebrik ederek çiçek takdim eden Belediye Başkanı Mehmet Yaka, yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İyi ve profesyonel bir oyun sergiledikleri için başta yönetmen Hidayet Eritici ve oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Sosyal Belediyecilik kapsamında İnşallah önümüzdeki günlerde de kültürel faaliyetlerin çoğalması için çalışmalarımız devam etmektedir.Hemşehrilerimizin yoğun katılım sağladığı programlar ile sosyaliteyi artırmayı hedefliyoruz” dedi.
Yönetmen Hidayet Eritici de Başkan Yaka'ya katkılarından dolayı teşekkür etti.