Temsili Belediye Başkanlık Makamına temsili olarak, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Zeynep Fidan oturdu.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Karapınar’da yapılan çalışmalar hakkında öğrenciler ile bol bol sohbetler ederek, onlardan gelen soruları cevaplandırdı. Makamına gelen öğrencilere çeşitli ikramlarda bulundu.

Belediye Başkanlık Makamına temsili olarak oturan Zeynep Fidan, Karapınar’da sosyal ve kültürel etkinliklere daha çok ağırlık verilmesi gerektiğini, yeşil alanların ve çocuk oyun alanların çoğaltılmasının gerekli olduğunu, ilçede otopark sorununun olduğunu ve bu sorunun çözümü için çalışılması gerektiğini, esnafların kaldırımlara eşyalarını gelişigüzel koymamalarını ve araçların yaya kaldırımlarına park yapmaması, park yapan araçların daha dikkatli bir şekilde park yapmaları temennisinde bulundu. Fen İşleri Müdürlüğüne telefon ederek, okul bahçesinde açık olan kısmına kilitli parke taş döşenmesi talimatını verdi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkanlık Makamına temsili olarak oturan Zeynep Fidan ve beraberinde gelen öğrenci arkadaşlarına Karapınar’ı tanıtıcı kitaplar ve uçurtma hediye etti. Makamına yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Başkan Yaka’ya, Okul Müdürü Umut Kara, Sınıf Öğretmeni Mehmet Alemdağ ve öğrenciler’den temsili Belediye Başkanı Zeynep Fidan ve öğrenci arkadaşları Kübra Taşpınar, Sudenaz Karaca kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, makamdan memnun bir şekilde ayrıldılar.(M.Ceyhan)