da yapmış olup, bu toplantıda oy birliği ile aldığı bir kararla gündemdeki hususların karara bağlanması için ikinci oturumun 08.05.2015 tarihine rastlayan Cuma günü saat 14.30'da yapılması kararlaştırılması ile belirtilen 8.5.2015 Cuma günü saat 14.30'da Erol Demirel'in başkanlığında toplandı.

Gündemin 1.  maddesi, Konut alanlarında ticaret yapılmasının görüşülmesi ile ilgili imar Komisyon raporu okundu, Belediye Meclis Üyesi ve Komisyon Başkanı Emre Özsoy tarafından meclis üyelerine açıklamalarda bulundu ve Konut alanlarında ticaret yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 2. maddesi, İlçenin Pınarbaşı Mahallesinde 165 Ada 4-5 ve 33 parsellerde plan tadilatının yapılması ile ilgili imar komisyon raporu okundu, imar komisyon başkanı Emre Özsoy meclis üyelerine açıklamalarda bulundu ve belirtilen 165 Ada 4-5 ve 33 parsellerde plan tadilatının yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 3. maddesi, 2014 Mali Yılı Kesin Hesabın görüşülmesine geçildi. Plan Bütçe Komisyon raporu okundu. Plan Bütçe Komisyon Başkanı Mustafa Aşıroğlu raporla ilgili meclis üyelerine açıklamalarda bulundu ve ve 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 4. Maddesi, İlçenin Hotamış Mahallesinde bulunan sulama kuyularının ücret tarifelerinin belirlenmesi ve görüşülmesine geçildi. Bu konudaki Plan Bütçe Komisyon Raporu okundu. Plan Bütçe Komisyon Başkanı Mustafa Aşıroğlu yaptıkları araştırma ve incelemelerle ilgili üyelere açıklamalarda bulunuldu ve belirlenen sulama kuyularının ücret tarifeleri oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin 5. maddesi, Gündeme alınması oy birliği ile kabul edilen Alaaddin Mahallesinde 198 Ada 64 Parselde Karapınar Belediyesi adına kayıtlı bulunan 1379/19505 hissenin satışının yapılması görüşüldü. Emlak İstimlak Müdürü Yaşar Ali Selçik meclis üyelerine açıklamalarda bulundu ve hissenin satışının yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Oturumun tamamlanmasından sonra Belediye Meclis Üyelerine, Slayt eşliğinde Kapalı sebze pazarı inşaatı ile ilgili ve ayrıca Turgut Özal Parkının son durumu ve ihalesinin ne zaman yapılacağı bilgileri Belediye Mimarı Derya Baltoğlu ve Belediye Başkan Yrd. Emre Özsoy tarafından verildi.