Gündem: 1- İlçemiz Akçayazı ve yaylaları, Yenikuyu, Karakışla, Ortaoba, Kayacık, Sazlıpınar, Hasanoba, Çiğil mahallelerinde askıya çıkarılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazlar görüşülerek İmar Komisyonuna sevkine oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 2- İlçemiz Cumhuriyet, Adalet, Fevzipaşa, Türüdiye, Reşadiye, Hacıisa ve Alaaddin mahallelerinde askıya çıkarılan 1/1000 ölçekli uygulama imar planına yapılan itirazlar görüşülerek İmar Komisyonuna sevkine oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 3- İlçemiz Apak mahallesinde 338 Ada 37 ve 60 nolu parseller üzerine yapılan Park'a isim verilmesi bütün meclis üyelerinin ortak teklifleri ile Tevfik Çorakcı Parkı adı verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 4 - İlçemiz bütün mahallelerinde yapılması düşünülen Tespit dışı kalan yerlerin kadastro çalışmalarında her mahalleden görev alacak bilirkişilerin tespiti görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 5- İlçemiz Türüdiye mahallesinde 2421 ada 14 parsel üzerinde bulunan Şehit Mehmet Yaylacı Parkının 15 yıllığına Wireless istasyonu kurulumu için kiraya verilip, verilmeyeceği hususu görüşülerek Plan Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündem 6- İlçemiz Yunus Emre mahallesinde belediyemize ait Yunus Emre Parkı ve Reşadiye mahallesinde bulunan Haşmet Okur Parkı'nın 10 yıla kadar kiraya verilmesi için encümene yetki verilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemde başka görüşülecek madde olmadığından 2. Birleşimin 7 EYLÜL Cuma günü saat 11:00'de toplanılmasına ve 1. Oturumun kapanmasına oy birliği ile karar verildi.