Toplantıya, Ak Parti Genel Bşk Yrd. Seçim İşleri Bşk Konya Milletvekili Ahmet Sorgun,Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri,Karapınar Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkan Nadi Tartan, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Karapınar İlçe Meclisi ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karapınar AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Üyeleri katıldı.
AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan "AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatımızın 59. İlçe Danışma Meclisi toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi”
Belediye Başkanımız Mehmet Yaka yaptığı konuşmasında şunları söyledi, Halkımıza söz verdiğimiz bütün projeleri ve çalışmaları gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İmar ve yol dedik, özellikle bu konulara ağırlık verdik, İmar ve revizyon çalışmalarımız mahallelerimiz için çok gerekli olması nedeniyle imar çalışmalarına da ağırlık verdik. Vatandaşlarımıza ne söz vermişsek onları yapmaya devam ediyoruz. AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatının 5. Danışma Meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını diliyor, hepinize saygılarımı sunuyorum."dedi
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez yaptığı konuşmada," AK Parti Karapınar İlçe Teşkilatı 59. Danışma Meclisi toplantısının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Karapınar'da yapılan çalışmalardan son derece memnunuz.Karapınar halkından ve sizlerden Allah razı olsun. Geleceğin projesini yapan bir iktidar var. 
Ak Parti Genel Bşk Yrd. Seçim İşleri Bşk Konya Milletvekili Ahmet Sorgun konuşmasında, Karapınar'da AK Parti İlçe Teşkilatının ve Karapınar Belediye Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaları ve yatırımları takdir ediyor ve teşekkür ediyoruz.AK Parti milletimizin refah seviyesini artırmak ve ülkemizin büyümesini sağlayıcı çalışma içerisindedir. Hükümetimiz vatandaşımıza ne söz vermişse bunları aylara bölerek yerine getirmektedir. Karapınar AK Partiye verdiği desteği artırarak devam ettireceğine inanıyorum. AK Parti söylediğini yapan bir partidir. İnancımız eksilmeyecek ve hizmetlerimiz devam edecektir. Feto,Pkk, Işid,Deaş,Daeş,Daiş terör örgütleri ile mücadelede Türk Milletimiz,Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ve Polislerimiz canlarını ortaya koyarak çalışıyorlar.Erdemli yürüyüşümüz ve Feto,Pkk, Işid,Deaş,Daeş,Daiş terör örgütü ile mücadelemiz devam edecektir."dedi 59. Danışma Meclis toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."dedi