Bariyere Çarpan Otomobil Takla Attı: 1’i Ağır 2 Yaralı Bariyere Çarpan Otomobil Takla Attı: 1’i Ağır 2 Yaralı

Mayıs  ayında Belçika’dan  ayrıldığını belirten Belçikalı iç mimar ve  Olga Vandenbogaer ,34 yaşındaki  Karavan ile Balkan ülkelerini  gezdiğini belirtti.
Eski ambulansı karavanaya çevirdiğini söyleyen Belçikalı  OlgaVandenbogae   , “Ülkeleri gezip insanları tanımak istedim. Ülkelerin kültürlerini öğrenme ve doğal güzelliklerini görmek istedim. Bu benim uzun yıllar yapmak istemiştim. İnsanlarla tanışmak onlarla sohbet etmek çok hoşuma gidiyor. Yalnızlığı seviyorum .Bu yüzdende seyahatimi kendim yapıyorum.” Dedi.
Türkiye’de İstanbul ,Ankara gibi bir çok şehri gezdiğini belirten Belçikalı Vandenbogaer,” 3 hafta daha Türkiye’de kalacağım. İnsanları  yardımsever ve misafirperver. Çok meraklı ve sıcakkanlı insanlar. Bu benim için çok güzel bir anı. Buradan Kapadokya’yı gezeceğim. Türkiye’de çok güzel şehirler var. Kültürler çok ilginç ve hoşuma gidiyor” şeklinde konuştu.
Meke gölünün  suyunun olmamasının üzücü olduğunu belirten Vandenbogaer , Yaz ve kış su olmaması son derece üzücü. Tüm dünyada hükümetler su tasarrufu yönünde tedbirler almalı .Dünyadaki tüm ülkeler bu çalışmalara zaman geçmeden başlamalılar. Suyun kullanılması  tasarruflu kullanılması yönünde projeler  yapılmalı” diye konuşmasını bitirdi.
Karavanınıne ski ambulans olduğunu belirten Vandenbogaer, Eski arabaları ve kamyonları gerçekten seviyorum, aslında bir hobi değil, sadece kıvrımlarını, tasarımlarını, çekiciliklerini seviyorum. Bugünün arabalarının çekicilikten yoksun, sıkıcı ve yumuşak olduğunu düşünüyorum. Ayrıca olabilecek bir kamyona ihtiyacım vardı. Bunuda bir komşumdan aldım ve zevkime göre döşedim.
tamiri kolay, çok sağlam ve parçaları kolaylıkla bulunabiliyor. İnsanlarda sempati uyandırıyor, İstediğim de buydu, insanlar bunu görünce bir gülümseme ya da hoş bir sürpriz oluyor” dedi.
Belçikalı Turist Vandenbogaer  Yunanistan ve İtalya gibi ülkeleri gezeceğini ifade ederek turunu Mart ay’ında tamlayacağını sözlerine ekledi.