Kampanya kapsamında sosyal medya paylaşımları yapılarak kentin dört bir tarafına duyuru afişleri asıldı, kermesler düzenlendi. Son olarak esnaf hareketi adı altında işyerlerine kumbaralar bırakılarak işyerlerine gelen müşterinin desteği istendi.
Tip-1 SMA hastası olan Dilek bebeğinin tedavilerinin karşılanabilmesi için Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka'da başlatılan esnaf hareketine bizzat katılarak destek istedi.  
Esnaf hareketine Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Esnaf  ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mustafa Ünver, Yeşilay Karapınar Şube Başkanı Erhan Uysal ve Gençlik Merkezi Gönüllüleri' de  katıldı.
Belediye Başkanı Mehmet Yaka Karapınar'lı esnafları gezerek Ahiler haftasını kutladı, girdiği iş yerlerinde çalışanlara gül verdi ve Dilek bebeğe destek istedi. Başkan Yaka, " Dilek bebeğimize destek vermek için esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine hem bu zaman kadar verdikleri destekten dolayı teşekkür ettik hemde daha fazla destek istedik. Bebeğimizin yaşaması için elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. Zaman daralıyor. Bizlerde destek vermeye devam edeceğiz" dedi.
Kampanya kapsamında tüm Türkiye'den destek bekleniyor.

“Ulu Çınarlar” Projesi Kapsamında İlçe Müftülüğünden Ziyaret “Ulu Çınarlar” Projesi Kapsamında İlçe Müftülüğünden Ziyaret