Karapınar Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilen muhteşem program, binlerce kişiyi bir araya getirdi ve unutulmaz anlar yaşattı.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, Murat Kurum’u Ziyaret Etti Belediye Başkanı İbrahim Önal, Murat Kurum’u Ziyaret Etti

Programa Karapınar Kaymakamı Şenol Öztür  Belediye  Başkanı İbrahim Önal  Garnizon Komutanı Serdar TAVLAYAN, diğer protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemine ilişkin protokol üyelerinin yaptığı duygusal konuşmalarla devam etti. Akabinde bayrama damga vuran öğrencilerin sergilediği dans ve müzik gösterileri ise izleyenleri büyüledi.

Okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyeler takdim edildi. Program, coşkulu bir bayrak yürüyüşü ve resmigeçitle son buldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yılında herkesin yüzünde gurur ve mutluluk ifadeleri vardı.

Kaymakam ÖZTÜRK ve Belediye Başkanı ÖNAL, 23 Nisan'ın çocuklara armağan edilmesinin önemine vurgu yaparak, geleceğin teminatı olan çocukların bayramını kutladılar.