Yeni Hayvan Pazarını ziyaret eden Belediye Başkanı  Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ercan Alp, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Ünver, Belediye Meclis Üyeleri  Erol Parlak, Mustafa Köklüsoy, Necati Kardeş, Belediye Zabıta Müdürü Talip Karagöz, Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Verim ve Veteriner Hekim  Önder Taşçı ile birlikte esnafa hayırlı işler bereketli kazançlar dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

Yeni Hayvan Pazarı’nda açıklama yapan Belediye Başkanı  Mehmet Yaka “Değerli hemşehrilerim 7500 metrekare alanda açık ve kapalı alandan oluşan Büyükbaş ve Küçükbaş Canlı Hayvan Pazarımızı vatandaşlarımızın ve çevre il ve ilçelerdeki tüccar esnafımızın kullanımına açılmış bulunuyor. Hijyenik bir ortamda veteriner kontrolünde Büyükbaş ve Küçükbaş Canlı Hayvan ticaretinin de bölgenin bir merkezi olma niteliğinde olan canlı hayvan pazarımız bugünden itibaren hizmet verecektir. KOP tan aldığımız kısmi bir destekle birlikte inşallah Belediyemizin katkılarıyla hayvan pazarımız bölgenin bir merkezi olma niteliğindedir. Karapınar Tarım, Hayvancılık ve Enerji şehridir. Hayvancılık hizmetinin ve ticaretinin ilerlemesi bakımından böyle pazar yerlerinin oluşması son derece önemlidir. Allah nasip ederse ileriki dönemlerde bu bölgede Kurban satış yeri ile birlikte Kurban kesiminin de bu alanda yapılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni Hayan Pazarımızın Ülkemize, İlçemize, çevre il ve ilçelerden gelen tüccarlarımıza ve bölge halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yeni Hayvan Pazarı’ndan memnun kalan vatandaşlar ve tüccarlar Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.