İlçe Kaymakamı Oğuz Murat Cem, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe  Komutanı J.Bçvş Mustafa Sönmez ile İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete'nin katıldığı toplantı düzenlendi. Prof Dr Ahmet Kesik konferans salonunda yapılan toplantıda, ilçe yöneticileri tarafından öğrencilerin istek ve sorunları dinlendi.

Okul Müdürü Öğretim  Görevlisi Naim Çağlar Diri, İlçe yöneticilerine okula ve öğrencilere verdikleri destek ve değerden dolayı  teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Öğrencilere Selçuk Üniversitesi gibi önemli bir üniversitede okudukları için gurur duymaları gerektiğini söyledi.

Öğrencilik yıllarının unutulmadığını belirten Kaymakam Oğuz Cem Murat,”Bir zamanlar bizlerde sizin oturduğunuz yerleydik. Zamanın nasıl geçtiğini bilemiyorsunuz. Önemli olan kendinizi yetiştirmek ve iyi bir eğitim almak. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Kapımız herkese olduğu gibi sizlere de açık” dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Yaka’da Karapınar hakkında öğrencilere bilgi verirken sosyal, kültürel ve diğer alanlarda MYO’ya her zaman destek olduklarını kaydetti.

Daha sonra öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile toplantı sona erdi.