Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 79. Genel Kurulu TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, Türkiye geneli oda ve borsalardan gelen başkanlar ve delegelerin katılımlarıyla TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde gerçekleşti. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79. Genel Kurulu için Türkiye'nin dört bir yanından gelen oda-borsa başkanları, delegeler ve genel merkez yönetimi genel kurul öncesi  Anıtkabir'i ziyaret ettiler.
TOBB 79. Genel Kurulu dâhilinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve davetlilerin katılımlarıyla Birlik merkezinde Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni yapıldı. 
Törene Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy, Meclis Başkanı Veysel Akkaya, Genel Sekreter Halil Tüysüz de katıldı. 
 Genel kurulun 2. günü Türkiye'nin dört bir yanından genel kurul için gelen delegeler sandığa gittiler. TOBB Karapınar delegeleri Ahmet Ulusoy, Ege Sezer ve Musa Diri  'de oylarını kullandılar. 
Genel Kurul sonucu 4 yıl süreyle yeniden başkan seçilen M. Rifat Hisarcıkoğlu'nu tebrik eden Başkan Ulusoy; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79.Genel Kurulu'nun ülkemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurulu'nda delegelerin oylarıyla yeniden güven tazeleyen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu 'nu tebrik ediyor, seçim sonuçlarının iş dünyamıza ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 79. Genel Kurul Toplantısı'nda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hayvancılık Kurulu Üyeliğine Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı   Ahmet Ulusoy, Kadın Çalışmaları Kurulu Üyeliğine TOBB Delegesi Ege Sezer seçildi.