Gerçekleştirilen seçimler ile yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu asıl ve yedek üyeleri, disiplin kurulu asıl ve yedek üyeleri, TOBB genel kurul asıl ve yedek üyeleri, meclis başkanı, meclis başkan yardımcıları, meclis kâtip üyesi belirlendi.  Yeni dönem yönetiminin belirlenmesi sonrası Karapınar Ticaret Borsası'nın yönetim kurulu başkanlığına yeniden seçilen Ahmet Ulusoybir teşekkür mesajı yayınladı. 
Seçimlerin bir bayrak yarışı, hizmet yarışı olduğunu dile getiren Başkan Ulusoy yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı. "Sizlerin güven ve teveccühü ile Karapınar Ticaret Borsası'nın yeniden başkanı olmanın onur ve sevinci yaşamaktayız. Ekibim ve şahsım adına her birinize tek tek teşekkür ediyor, Allah razı olsun diyorum.Geçtiğimiz dönemlerde, meclis üyeliği ve yönetim kurulu üyeliği yaptığım bu güzide kurum, gücünü de güvenini de sizin gibi her biri birer değer olan üyelerinden almaktadır. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gücümüzü sizden almaya devam edeceğiz. Sizden aldıklarımızla yol haritamızı belirleyecek ve enerjimizi yine sizler için harcayacağız.
Seçimimiz oldu, bitti. Sonuç budur. Borsamızı şahsımın başkanlığında hepsi birbirinden değerli, birbirinden kıymetli üyelerimizden oluşan  ekibime emanet ettiniz. Bizler, demokrasinin en sağlam örneğini ortaya koyarak, demokratik ortamda tercihlerimizi oyladık ve ortaya çıkan sonuç bizim özgür irademizdir. Özgür irademizi hangi tarafta kullanmış olursak olalım, sandık açıldıktan sonra rekabet de, yarış da bitmiş, birlik, beraberlik ve dostluk başlamıştır. Biz, seçimleri rekabet ya da mücadele olarak görmüyoruz. Bu bir bayrak yarışıdır, hizmet yarışıdır, gönül işidir. Gönülle yapılan işlerde gönül kırmak, gönül koymak olmaz.Önümüzde sayfaları hiç açılmamış bir dönem durmaktadır ve bu yeni dönemin eşiğinde sizlerle beraber coşku doluyuz.Önceki dönem olduğu gibi bu yeni dönem için de projelerimiz hazır.Yarından tezi yok kolları sıvıyor ve kaldığımız yerden yola devam ediyoruz.Geride kalan dönemde ve seçim sürecimizde bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere kapılarını ve gönüllerini açan siz değerli üyelerimize, hemşerilerimize, gönül dostlarımıza, ne kadar teşekkür etsek azdır. Sizlerin sevgi, saygı, hürmet ve dualarınızla bugünlere geldik, Allah hepinizden razı olsun.
Sevgili dostlarım, söylenecek çok şey olsa da "gün söz söyleme günü değil iş görme günüdür " diyerek, şükran ve minnetlerimi sunuyor, birlikte yürüyeceğimiz bu yolda Allah yardımcımız olsun diliyorum, Sağ olun!Var olun!"( H. Türkmen)