Toplantıya Tarım ve Orman Bakanı  Vahit Kirişci, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta, Konya Milletvekili  Halil Etyemez, Konya Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Fettah Öztürk, Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan, Karapınar Süt Üreticileri Birliği Sorumlu Müdürü  Gökhan Zengin ve STK Başkanları Katıldı.

Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet TARTAN” hammadde, elektrik, motorin, işçilik ve kesif yemlere gelen zamların üreticilerimizi mağdur etmesi ile ilgili raporları Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Vahit Kirişci’ye sunduk. Girdi fiyatlarının makul seviyelere çekilmesini veya girdi destekleri üreticinin alım gücü göz önüne alınarak arttırılmasını dile getirdik.

Artan yem fiyatlarından ve maliyetlerden dolayı süt fiyatlarının piyasa şartlarına uygun hale gelmesini talep ettik. Dedi.

Toplantı sonrası göreve yeni atanan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil’e, Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kayhan’a ve Hayvancılık Genel Müdürü Salih Çelik’e Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız, Konya Damızlık Koyun Keçi Birliği Başkanı Fettah Öztürk ve Karapınar Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karapınar Süt Üreticiler Birliği Başkanı Mehmet TARTAN  Tarım ve Orman Bakanı  Sayın Vahit Kirişci’ye, Bakan Yardımcımız Sayın Nihat Pakdil’e, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Leyla Şahin Usta’ya ve Konya Milletvekili Sayın Halil Etyemez’e destekleri  ve ilgileri için teşekkür ederiz. dedi.