Hakemler : Mustafa AYDIN, Şaban KARADERİLİ, Emre KARAYEL
Karapınar Belediyespor : Sezgin, Ahmet, M.Lütfi, Ender, Serhat, Fikret, Rıdvan, Barış, Kazım, Emre (Uğur), M.Ali
Öntur Havzanspor ; Mustafa, Ahmet Yasin,Burakhan, Ali Osman, Muammer, Beşir, İsmail(Emrullah), Hakan, Yahya Can (Kamil), Ahmet, Kaan Barış (Bilal)
Öntur Havzanspor'un Golleri: Hakan 22.dk., Yahya Can 37.dk,43.dk. Ahmet Penaltıdan 58.dk.
Konya Süper Amatör 4. Hafta müsabakasında Karapınar Belediyespor evinde konuk ettiği Öntur Havzanspor'a 4-0 mağlup oldu. Karapınar Belediyespor çok iyi ve centilmence mücadele etmesine rağmen gençlerden oluşan rakibini yenmeyi başaramadı. Karapınar Belediyespor'un daha iyi konumda olmasını temenni ediyoruz. Sporcu kardeşlerimizin biraz daha özverili bir şekilde çalışarak mağlubiyetler almaktan kurtulacağını ve ilerleyen haftalarda güzel oyunlarla galibiyetler alarak taraftarını sevindireceğine inanıyoruz. Gölyazı Belediyespor'a 2-0, Cihanbeyli Belediyespor'a 2-1, Çatalhüyük Çumra Belediyespor'a 5-2, Öntur Havzanspor'a 4-0 yenilmelerine üzgün olduklarını gözlemledim. Sporcularımız bundan sonra ki maçlara daha hırslı ve daha fazla çalışarak galibiyet alacaklarını belirttiler.
Karapınar Belediyespor Kulüp Başkanı Mesut Yardımcı, "Alınan bu mağlubiyetlerin bir daha yaşanmaması için eksikliklerimizi gözden geçirilerek mağlubiyetlerimizin nedenini bulup takımımızı bulunduğu konumdan daha üst sıralara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz"dedi