• USD 32,55
  • EUR 35,00
  • ALTIN 2.440,41
  • BİST100 9.717
  • BTC 65.065
7 ay önce YEREL HABERLER

Olay ilçenin Yunus Emre mahallesinde 02.00 de meydana geldi.

7 ay önce RESMİ İLANLAR

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2023/31 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.

7 ay önce YEREL HABERLER

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Hatice Soran emekli oldu. Uzun yıllar SYDV müdiresi olarak hizmette bulunan Hatice Soran kendi isteği ile emekli oldu.

7 ay önce YEREL HABERLER

İlçemizde polis tarafından yapılan operasyonda, bir evin bahçesinde 31 kök Hint keneviri ele geçirildi

7 ay önce YEREL HABERLER

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karapınar ziyaretleri kapsamında ilçeye kazandırılanyarı olimpik yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

7 ay önce YEREL HABERLER

TOBB Hayvancılık Kurulu Üyesi ve Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy,TOBB Kadın Çalışmaları Kurulu Üyesi ve Karapınar Ticaret Borsası TOBB Delegesi Ege Sezer 30 Ağustos 2023 Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB bünyesinde faaliyet gösteren Komisyon ve Kurul üyelerinin bir araya geldiği toplantılara katıldı.

7 ay önce YEREL HABERLER

Tayini Konya Ereğli ilçesine çıkan Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat'a veda yemeği verildi. 3 yıldır Karapınar’da görev yapan ve bir çok önemli projenin hayata geçmesinde emeği olan Kaymakam Oğuz Cem Murat’a günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

7 ay önce YEREL HABERLER

 Karavanları ile Dünya turuna çıkan Alman turistler Karapınar ilçesindeki Meke gölünde mola verdiler.

7 ay önce YEREL HABERLER

Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl’de kayalıklar arasına atılmış askeri mühimmat imha edildi.

7 ay önce YEREL HABERLER

Eski Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum kendi  adını taşıyan Karapınar Fen Lisesini ziyaret etti. Okulun son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

RESMİ İLANLAR
Karapınar nöbetçi eczaneleri
Reklam Bloğu