İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat,Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner, Ziraat Odası Personelleri ve Belediye Teknik personeli birlikte Karapınar Belediyesi ve Karapınar Ziraat Odası iş birliği ile Organize Sanayi bölgesinde Karapınar Ziraat Odasına ait 5.397,00 m2 arazi üzerinde inşaatı devam eden soğuk hava deposunda incelemelerde bulundular.

Ziraat Odası Başkanı Durmuş ÜNER ilçe kaymakamı Oğuz Cem Murat'a yapımı devam eden soğuk hava deposuyla ile ilgili açıklamasında “Karapınar Belediyesi ve Ziraat Odamız iş birliği ile Organize Sanayi bölgesinde 5.397,00 m2 arsa alanına sahip 1.575,00 m2 kapalı alanda 3000 ton kapasiteli meyve, sebze ve süt ürünleri muhafaza edilmesi planlanmaktadır dedi. Bina tek kat prefabrik yapı olup içerisinde 6 adet soğuk oda, 1 adet paketleme alanı, idari ve mekanik kısım ile 356,00 m2 yükleme rampası bulunmaktadır” dedi. Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner ,tarım ve Hayvancılık alanında hızlı gelişen ilçemizde üretilen ürünlerin katma değerini yükseltmek için Soğuk Hava Deposu projesini hayata geçirdiklerini ve bu yıl içerisinde üreticilerimizin hizmetine sunulacağını belirtti.

İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ise projenin ilçemiz tarım ve hayvancılığı için isabetli bir çalışma olduğunu ve Üreticilerimizin ihtiyacı olan bir yatırım olduğu için çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Yaka'ya ve Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner'e teşekkür etti.