Toplantıya Konya Milletvekilleri Cem Zorlu ve Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ömer Faruk İyi Bidiren,Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu,Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka ve çok sayıda partili katıldı. 

 

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan danışma meclisinin açılış konuşmasını Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka yaptı. Yaka konuşmasında ülkede yaşanan değişikliklere değindi. 

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, yaptığı konuşmada Karapınar’ın son yıllarda her alanda büyük atılım içerisinde olduğunu kaydederek” tarım kenti olmaktan sanayi kenti olmaya doğru gidiyoruz. Bu konuda Hükümetimizin büyük desteği var. İlçemizdeki hizmetlerin altında Ak parti imzası bulunuyor” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Prof Dr Cem zorlu,”ülkemizin daha iyi durumlara gelmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışamaya devam ediyoruz. Ülkemizin dünya ülkeler arasındaki itibarı gün geçtikçe artmaktadır. AK Parti olarak muhalefetin yanlış tutumlarına kulak asmadan bildiğimiz doğruda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.