Açılışa AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Yusuf Zengin, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlçe Koordinatörü İhsan Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Okul-Aile birliği, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Okul Müdürü Engin YÜN açılışta yapmış olduğu konuşmada, “ Büyük emeklerle hazırlanan ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz anasınıfımız ve atölyelerimizinaçılış programına katılarak bizleri onurlandıran Konya Milletvekilimiz Sn.Tahir AKYÜREK, Kaymakamımız Sn. Oğuz Cem MURAT, Belediye Başkanımız Sn. Mehmet YAKA, İlçe Başkanımız Sn.Yusuf ZENGİN, daire amirlerimiz ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Atölyelerimizin kurulmasında emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, mahalle muhtarımız Sn. Emin Osman ALKIŞ ve tüm hayırseverlerimize çok teşekkür eder, öğretmen ve öğrencilerimize başarı dolu bir eğitim öğretim yılı dileriz” dedi.