Üç ayda Kur’an’ı Kerim öğrenen 63 Yaşındaki Hafize Tünalp ve 58 yaşındaki Sevim Selçik  azimleri ile örnek oldu.
KOMEK’te açılan  Kur'an Kurslarına ilgi çok yüksek olurken  Kur’an Kurslarına her yaştan kursiyer  katılıyor.
Ekim ayın ortalarında açılan kursa her gün gelen ve okuma yazması olmayan Hafize Tünalp Kuran’ı Kerim’e geçerken Sevgi  Selçik ise Elif  Cüzü okuyor.
Çocukluğundan bu yana Kur'an okumayı öğrenmenin hayalini kurduğu belirten Sevgi Selçik Ve Hafize Tünalp   da bunu başarmanın mutluluğu yaşadıklarını kaydetti.
Sevgi Selçik,”Okuma  yazmam yok. en kısa sürede bunu da başaracağım şimdi Kuranı Kerim öğreniyorum. Çok güzel bir duygu. Bütün insanlara bunu yapmalarını istiyorum. Çünkü tarifi imkânsız “ dedi.
Hafize Tünalp ise,” Okuma yazmam yok ama bunu başardım. Çocukken biraz kekemelik vardı gülecekler diye okula gitmemiştim. Şimdi çok pişmanınım ama şimdi kutsal kitabımız okuyorum. Öğrenemem demesinler. Yaşlı genç herkes gelmeli. Gerçekten çok kolay. Kur’an-ı Kerim öğrendikten sonra hayatımda çok şey değişti.”
Gayretle buralara geldiklerini belirten Kur’an-ı Kerim öğreticisi Şeyma  Aldanmaz Yaylacı, ”Kursumuzda bayanlar Kuran Kerim öğreniyor. Kendileri çok istekliler. Bunlarda iki tanesi olan Sevgi ve Hafize abla okuma yazması olmamasına rağmen Kuran'ı Kerim okumayı öğreniyorlar. İsteyen  herkes başarabilir” dedi.