Konya İl, Karapınar İlçe, 1548 Ada, 8 Parsel, GAZİOSMANPAŞA Mahalle/Köy, Arazinin Vasfı : Dava konusu parsel 5403 Sayılı Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 3.maddesinin (e)bendine göre; Mutlak Tarım arazisidir.
Toprak Yapısı : Toprak kumlu ? tınlı bir yapıdadır. Toprak Orta bünyeli yapıda olup, su tutma kapasitesi orta düzeydedir. Organik madde miktarı düşüktür.
Sulama Durumu : Tarlada Sulu tarım yapıldığı gözlemlenmiştir. Parsel Sulu Tarım arazisidir.
Topoğrafik Yapı : Tarla düz ve düze yakın bir yapıda olup, her türlü Tarımsal mekanizasyona uygundur. Arazide toprak işlemesi yapılmaktadır.
Parselin Konumu : Ulaşım sorunu bulunmamaktadır. Ulaşımın büyük bir kısmı asfalt yoldan sağlanmaktadır. Kalan 1.470 metrelik kısmı tarla yoludur. Parsel Karapınar ilçe merkezine yaklaşık 15 km mesafededir.
Parselin Fiili Durumu : Parselin hali hazır durumda bir kısmında yonca, bir kısmında mısır bitkisi ekili olduğu ve bir kısmında da çeşitli meyve ağaçlarının dikili olduğu tespit edilmiştir. Ağaçların kapalı meyve bahçesinden çok bir hobi bahçesi gibi dikildiği tespit edilmiştir. Ağaçların sayısı, yaşı ve çeşidi tespit edilerek değerleri hesaplanmıştır.
Yüzölçümü : 95.000,00 m2 Muhammen Bedeli : 521.981,95 TL Olup
Karapınar Belediyesi Düğün Salonu - Fatih Mah. Zencefil Sok. No:19/A   KARAPINAR /KONYA Adresinde  29/07/2021 günü saat :11:00'de satışı yapılacaktır. Ayrıntılı bilgi için
TIKLAYIN