Konya İl, Karapınar İlçe, 593 Ada, 7 Parsel, FATİH Mahalle/Köy, Ana taşınmaz olan arsa geometrik olarak yaklaşık dörtgen, topoğrafik olarak düzdür. Arsanın doğu cephede imar yoluna ~22 m cephesi vardır. Değerlemeye konu taşınmazın yer aldığı bölge Karapınar İlçesi?nin merkezi bölgeleri arasında yer almaktadır. Bölge tek ve çok katlı yapılardan oluşan düzensiz konut alanıdır. Taşınmaz tapu kaydında her ne kadar arsa vasıflı olsa da arsa üzerinde 1 adet tek katlı ev , depo ,ahır ve arsa sınırlarının bir kısmını belirleyen bahçe duvarı yapıları bulunmaktadır. Taşınmazın kapılar keşif sırasında kapalı olduğu ve bölgede çilingir temin edilemediği için yapıların iç özellikleri görülemedi ve yapılar yan parsellerden gözlemlendi.
Ev yapısı: Arsa üzerinde yaklaşık 82,00 m² oturum alanına sahip olan yapı,taş temel üzerine briket ile yığma olarak yapılmış ve üzeri ağaç atımlı dam şeklinde kapatılmıştır. Dış duvarları sıvalı ve boyasız , giriş kapısı demir doğrama ile pencereleri ise ahşap doğrama ile yapılmıştır. Isınma ihtiyacı soba ile karşılanmaktadır. Sıcak su ihtiyacının karşılanması için yapı üzerine güneş enerjisi sistemi kurulmuştur. Ahır yapısı: Arsa üzerinde yaklaşık 130,50 m² oturum alanına sahip olan yapı, betonarme temel üzerine briket ile yığma olarak yapılmış ve üzeri ağaç atımlı kiremit kaplamasız çatı şeklinde kapatılmıştır. Dış duvarları sıvasız, giriş kapısı ile pencereleri ise ahşap doğrama ile yapılmıştır. Depo yapısı: Arsa üzerinde yaklaşık 21,00 m² oturum alanına sahip olan yapı, betonarme temel üzerine briket ile yığma olarak yapılmış ve üzeri demir doğrama ile yapılan karkas üzerine trapez saç kaplanarak örtülmüştür. Dış duvarları sıvasız, girişi boşluk şeklindedir Bahçe duvarı: Arsa sınırlarının bir kısmını belirleyen ve içerisinde parsele giriş için kullanılan demir doğrama ile yapılmış giriş kapısını bulunduran bahçe duvarı , arsanın doğu ve kuzey cephelerinde yaklaşık 39,00 mtül uzunluğa sahiptir. Betonarme temel üzerine yaklaşık 1,60 m yükseklikte briket ile yığma olarak yapılan duvarının yüzeyleri sıvasızdır
Yüzölçümü : 674 m2 Muhammen bedeli : 186.041,25 TL olup
10/11/2021 günü 10:30’da Karapınar Belediyesi Düğün Salonu - Fatih Mah. Zencefil Sok. No:19/A KARAPINAR / KONYA Adresinde satışı yapılacaktır. 
İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgi için
TIKLAYIN