Ziyarette meclis üyelerimiz iştigal konularını ve önerilerini TOBB Başkanımıza ileterek görüş-alış verişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Kemal Sözen söz alarak;

“1-7 Ekim tarihlerinde odamızın organ seçimlerini demokratik bir ortamda örnek olacak bir şekilde tamamladık. Yapılan seçim sonuçlarına göre 7 lisans mezunu arkadaşımız meclise girmeye hak kazandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yaptığı destekler ile ülkemize olduğu gibi ilçemize de birçok destekte bulundu. Yapılan eğitim ve gıda yardımları ihtiyaç sahiplerinin bir nebze yüzünü güldürdü. Erozyonla mücadele eden ilçemizde TOBB tarafından yaptırılan hatıra ormanı bölgenin çehresini değiştirdi. TOBB ve Mevlana Kalkınma Ajansı desteği ile tamamladığımız EKOGEM Hizmet Binamız bölgede örnek gösterilen bir ticaret merkezi oldu. Ayrıca Odalar Birliğimizin destekleriyle ilçemize kazandırdığımız okul projesinden de mutluluk duyuyoruz. Bundan sonra ki dönemde de yeni meclis üyelerimizle aynı hevesle sizlerin önderliğinde iş hayatına katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Ülkemiz ve ilçemiz adına yaptığınız bütün desteklerden dolayı meclis üyelerim adına, size bir kez daha teşekkür ederim.” Dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’ da yaptığı konuşmada;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği sizlerin eviniz, kardeşlerim öncelikle hepiniz evinize hoş geldiniz. Yeni görevlerinizin hepinize hayırlı olmasını dilerim. İlçeniz adına aldığınız görevleri layıkı ile yerine getireceğinizden hiç şüphem yok. Sizlerin ve bizlerin tek amacı ; Bu ülkenin ticaret ve sanayi hayatına yön vermek, rehberlik etmek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği camiası olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlerden aldığımız güç ile hizmetlerimize devam edeceğiz. Nazik ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, çalışma hayatınızda başarılar dilerim.” Dedi.

Ziyaret anısına TOBB Başkanımıza Mustafa Kemal Atatürk'ün 1927-1938 yılları arasında bizzat kullandığı kahve fincanı hediye edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminden sonra ziyaret sona erdi.