İlçeye 25 kilometre mesafedeki Bece mevkiindeki İbrahim Karacan’a ait Yonca ekili tarladaki obruk çevresinde çökmeler devam ediyor.     Obruğu, yonca tarlasının yanında ekili ürününü görmek için gelen  komşusu fark ederek  İbrahim Karacan’a haber etti.
Köyde kahvaltı yaparken gelen telefon ile tarlasında obruk olduğunu öğrendiğini belirten İbrahim Karacan” Bizim bölgede ilk defa obruk oluştu.Oda benim tarlada.Can kaybı yok.Buna şükür “ dedi.
Tarla sahibi İbrahim Karacan,Oluşan  Obruğa bakmak istedi.Ama oynamalarolduğu için yaklaşamadık.Bir kaç gün önce gece sulama yaptık. Ondan öncede tarlada  çalıştık. Tarlada çalışanlar olduğu sırada  obruk olsa daha kötü olabilirdi.  İnsan olmaması büyük şans.Bugüne kadar can kaybı olmamasına şükrediyoruz.Biz çalışırken deoluşabilirdi.Çiftçiler gece saatlerindetarlalarda çalışmasınlar.ne olur ne olmaz, tedbirli olunması gerekir. Yonca hasatı için biraz bekleyeceğiz.Çünkü şu zamanda tehlikeli olabilir. Yonca biçimi yapan arkadaşlara rica edip hasadımız gerçekleştirmeyi umut ediyoruz”diye konuştu.( M. Korkusuz )