Yaklaşık 40 kişi ilçenin Göktepe mevkisinde yamaç paraşütü  Acıgöl’ de  ise yüzme etkinliği  gerçekleştirdiler..

NEÜ  Akademisyenleri  İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka’da ziyaret ederek Karapınar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Büyükdede ve 40 kişilik kafile İlçede gönüllerince vakit geçirerek stres attılar.

Karapınar Uçuş ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Ulutaş ve diğer tecrübeli pilotlar tarafından kafilede yer alanlar yamaç paraşütü ile uçma deneyimi yaşadılar.

NEÜ kafilesi yamaç paraşütü ile eşsiz bir heyecan yaşadılar.Göktepe’den uçanlar Acıgöl’ün masmavi sularının üzerinde harika manzarayı görme fırsatı buldular.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Büyükdede, Yorucu bir eğitim ve öğretim yılını geride bıraktıklarını kaydederek,Zaman zaman akademisyenlerimize ve idari personelimize  spor ve kültürel etkinlikler düzenliyoruz.Hem yorgunluğu atmanın keyfini yaşarken hem de çevremizdeki güzellikleri de görme fırsatı buluyoruz.Karapınar’da yamaç paraşütü ve yüzme etkinliği düzenledik.Bizim için farklı ve güzel gündü” dedi.

NEÜ   Güzel Sanatlar  Eğitimi Bölümü Müzik Eğitiminde görevli Dr. Öğr. Üyesi Vahide Bahar Önder, Acıgöl üzerinde  uçmak muhteşemdi.Çok güzel  deneyim oldu.Manzara muhteşem .Herkesin yapmasını tavsiye ederim.Hocalar çok tecrübeliydi.Coğrafyamızda çok güzel şeyler var.Bunlardan biriside Acıgöl.Burada mutlaka uçmak gerekir.Herkese tavsiye ederim” dedi.( M. Korkusuz )