21.12.2022 çarşamba günü akşam saatlerinde Cumhuriyet Mahallesinde devriye görevini ifa etmekte olan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri E. D. isimli şahsı üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ile yakandı ve  şahıs bir gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.12.2022 pazartesi günü uyuşturucu ticareti yapmaktan hakkında 8 yıl kesinleşmiş cezası olan E. Ü. isimli şahıs ise yakalanarak tutuklandı ve ceza evine götürüldü.
27.12.2022 salı günü ise Hacıömerli Mahallesinde saat:14. 00 sıralarında devriye görevini ifa etmekte olan asayiş ekibi bir şahsın şüpheli davranışları neticesinde durdurdu.  Yapılan kontrollerde şahsın üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyette yapılan soruşturma sonrasında tespit edilen iki şahsın evine eş zamanlı olarak gidildi ve yakalanan iki şahısta göz altına alındı. 3 şahısta 28.12.2022 tarihinde mahkemeye sevk edildi.  İ. A. İsimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer iki şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.