İlçeye bağlı Fevzipaşa Mahallesi bağlı 27 km uzaklıktaki  Çıralı yaylasında küçükbaş hayvan yetişiriciliği yapan Mehmet Yazgan ağılındaki 8 aylık kuzuların bir başka kişi tarafından ağıl kapılarının gece karanlığında  açılarak  meraya salındığını ve bu sebeple hayvanlarından 43 tanesinin  merada  karşılaştıkları  kurt saldırısı sonucu öldüğünü iddia etti.

Ağıdan 4 kilometre uzaklaşan kuzular  gece karanlığında karşılarına çıkan kurtların saldırısına uğradı.Çok sayıda kurt aldıkları darbelerle öldü.

Mehmet Yazgan, Sabah 04.30 sıralarında  kuzulara yem vermek için  ağıla gelen  Oğlu Ali tarafından telefon ile arandığını  ve ağıldaki 2 kapının da açık olduğunu hemen gelmemizi istedi” dedi.

Ağıla geldiklerinde  kuzuların olmadığını belirten Mehmet Yazgan,”Kuzuları, çocuklarımla hemen aramaya koyulduk. Yaklaşık 4-5 kilometre uzaklıkta aralıklarla kuzuların kurtlar tarafından boğularak öldürüldüğünü gördük.Kapılar zincirle ve halat ile bağlıydı.Kapılar yere yatırılmıştı.Bunu bir insandan başkası yapamaz. Kurtların saldırısında kaçamayan Hayvanlar işkence çeke çeke öldü Bunu insan olan yapmazdı..Ağıl içerisindeki iki kapının insan  eliyle açıldığını  ve kuzuların bu şekilde çıkarıldığını tespit ettik.Zaten ağıl içerisinde Kurt saldırısı ile telef olan kuzu yok.Hepsi  merada ölmüş.Bu kuzuları satıp yem borcum vardı onları ödeyecektim.100 bin TL kuzuların ölmesinden dolayı  zararım var.İlçe Kaymakamımızdan destek istiyorum” dedi.( M. Korkusuz )