"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen depremde evlerini kaybeden depremzedelerin bir kısmı, Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı Karapınar Sultan Veled KYK öğrenci yurduna yerleştirilmişti. Depremzedelerin buradaki ihtiyaçları çeşitli kurumlar ve kuruluşlar tarafından karşılanmaya devam ediyor. 
Depremzedelere bir yardım da bayan ve erkek kuaförlerinden geldi. Karapınar’da gönüllü kuaförler öğrenci yurduna yerleştirilen depremzedelere ücretsiz tıraş, kesim ve bakım hizmeti sundu.
Kuaförler yurt içerisindeki alandan gün boyu çok sayıda depremzedenin saç ve sakalını tıraş ederek kişisel bakımlarını yaptılar.
Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Ünver: ” Deprem bölgesinden gelen kardeşlerimize her konuda destek vermeye devam ediyoruz. Allah bir daha bunun gibi üzücü hadiseleri yaşatmasın. Bugün de depremzedelerin kişisel ihtiyaçlarından biri olan tıraş-kesim gibi işlemlerini yaparak onlara yardımcı olmaya çalıştık kuaför arkadaşlarımız ile. Kuaför arkadaşlarımıza verdikleri bu hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Depremzede vatandaşlarımıza yardım etmeye devam edeceğiz. ” dedi.ÖNEÇIKAN-273ANAMANŞET-384