Bayramın 1. Günü kurban kesimine müteakip saat 14:30'da Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kurban atıkları ve çöp toplama faaliyetlerine başlanacak. Vatandaşların temizlik konusunda ekiplere yardımcı olmalarının büyük önem taşıdığı belirtildi.

Ekiplerimizin temizlik faaliyetleri başlangıç noktasından bitiş noktasına kadar olan alanda, zaman alacağından kurban atıklarının torbalanması önemle vurgulandı. Kurban atıklarının naylon torbalı çuvallara konularak ağzının bağlanması durumunda, sinek, koku ve çevre kirliliğinin önüne geçileceği bildirildi.

Kurban derilerinin toplanılmasına ilişkin henüz Belediye Başkanlığı'na ulaşmış herhangi bir bilginin bulunmadığı belirtildi. Vatandaşlarımızın talep edilmeyen kurban derilerini camii, dernek, kuran kursu, okul vb. yerlere bırakmamaları önemle rica edildi. Bu tür derilerin çöp konteynerlerine içi naylon torbalı çuvallarda bırakılması gerektiği aktarıldı.

Karapınar Belediye Başkanlığı, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi adına gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederken, tüm vatandaşlara mutlu ve huzurlu bayramlar diledi.