Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programına Karapınar İlçe Müftüsü Yunus AYDIN, Şube Müdürü Fatih ÖZEN, kurs öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

İlçe Müftüsü Yunus AYDIN’ın öğrenci ve velilere seslendiği konuşmasında, Yaz Kuran Kurslarının açıldığını ve bu yıl daha büyük bir iştiyakla kurslarımıza katılımın beklendiğini söyledi. Kur’an öğrenmenin önemine değinen AYDIN, başta kurslara gelen öğrencileri ve teşvik eden ailelerini tebrik etti.

Programda Kur’an-ı Kerim’im tamamını ezberleyen öğrencilerden hafızlık sınavına giren ve Hafızlık Belgesi almaya hak kazananlara belgelerini İlçe Müftümüz Yunus Aydın ve Şube Müdürü Fatih Özen takdim etti. Belge alan hafız öğrenciler birer çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Yaz Kur’an Kurslarında bu yıl 4-9 yaş grubu öğrencilere yüz yüze eğitim verilirken 10-15 yaş grubundakilere yüz yüze ve çevrimiçi, 16-22 yaş grubundakilere ise sadece çevrim içi eğitim verilecek. 20 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek yaz Kuran kurslarına kayıtlar 11 Temmuz’a kadar yapılabilecek.