Düzenlenen toplantıya, Konya İl Müftü Yardımcıları Kuddisi Uysal, Ahmet Demirel, Abdullah Yalman, Hüseyin Avni Böge, Konya ilçe müftüleri ve il müftülüğü personel şube müdürü katıldı.

Karapınar İlçe Müftülüğü Sultan Selim Camii Müezzin Kayyımı Nail Sabreddin Okuyucu'nun okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda Karapınar İlçe Müftüsü Yunus Aydın, ilçe müftülüğünün mevcut yapısı, personel bilgileri ve çalışmalarıyla ilgili kısa açıklamalarda bulunarak ilçede toplamda 93 cami, 11 Kur'an kursu ve toplamda 125 personelin olduğunu söyledi.

İl Müftüsü Vekili Kuddisi Uysal'ın gündem maddelerini okuması, planlanan ve yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ve il müftü yardımcılarının din hizmetleri, eğitim hizmetleri, insan kaynakları ile vakıf hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı sonrası talep, değerlendirme ve istişarelerinin ardından toplantı sona erdi.

Toplantı sonrası Karapınar İlçe Müftüsü Yunus Aydın, il müftü yardımcıları ve ilçe müftülerine İlçe Müftülüğü binasını gezdirerek bilgi verdi.

Daha sonra Sultan Selim Camii'nde İl Müftü Vekili Kuddusi Uysal vaaz verdi. Konya İl Müftü Yardımcıları ve ilçe müftüleri ise Karapınar ilçe merkezi ve kasabalarda bulunan 35 camide irşad hizmetleri kapsamında vaaz verip Cuma namazı kıldırdı.