Konya İl, Karapınar İlçe, 498 Ada, 6 Parsel, FEVZİPAŞA Mahalle/Köy, Taşınmazın bulunduğu arsa 536,00 m² alanlı ve üzerinde zemin katı depo olan iki katlı ev , mutfak, ahır ve bahçe duvarı yapısı bulunmaktadır. İmar yoluna kuzeybatıda ~24,00 m,güneybatı da ~21 m cephesi bulunmaktadır. Taşınmaza ulaşım asfalt yoldan sağlanmaktadır.Bölgenin altyapı(elektrik, su, kanalizasyon)çalışmaları tamamlanmıştır.Orta gelir grubu tarafından rağbet gören bölgede, eğitim, altyapı ve sosyal tesisler mevcuttur.sosyal ve kamusal alanlar bulunmaktadır.
2katlı ev yapısı: Arsa üzerinde 107,00 m² alan kaplayan yapı, yarı betonarme karkas yapı tarzında 2 katlı olarak yapılmıştır. Zemin kat depo olup 1. Katı mesken olarak yapılmıştır. Zemin katın duvarları taş ile örülmüş, duvar yüzeyleri sıvasızdır.Depoya girişdemir doğrama ile yapılmış kapısı olan iki adet girişten sağlanmaktadır.1 kat girişi bina dışından yapılmış olan betonarme merdivenden sağlanmaktadır. 1. Kat duvarları tuğla ile örülmüş olup dış duvarları sıvalı ve boyasız , iç duvarları sıvalı ve plastik boya ile boyanmıştır. Evin üst örtüsü trapez saç kaplı çatı ile kapalıdır. Çatısında sıcak su ihtiyacını karşılamak üzere güneş enerjisi vardır.
Mesken bölümü 3 oda , antre , mutfak , hol, banyo, wc ve mesken girişinde bulunan teras bölümlerinden oluşmaktadır.Giriş kapısı demir doğrama, iç kapıları ve pencereleri ahşap doğrama ile yapılmıştır. Mutfak banyo ve wc bölümlerinin zemini seramik,diğer bölümlerin zemini çakma tahta ve parke kaplıdır.Mutfak duvarlarının tamamı, banyo ve wc bölümlerinin duvarının yarısına kadar fayans kaplıdır. Antre ve oda bölümlerinin duvarları plastik boya ile boyanmıştır. Antre ve odaların tavanı ahşap lambri ile kaplı,banyo ,wc ve mutfak bölümleri ise plastik lambri ile asma tavan yapılmıştır.Mutfakta dolapları ve tezgahı vardır. Odalarda sabit dolaplar bulunmaktadır. Çatısındaki güneş enerjisi ile sıcak su ihtiyacı karşılanmaktadır.Isınma soba ile sağlanmaktadır.
Mutfak yapısı: Arsa üzerinde ~18,00 m² oturum alanına sahip olan yapı taş temel üzerine briket ile yığma olarak yapılmış, üzeri ağaç ızgaralar ile yapılan çatı karkası kiremitle kaplanarak örtülmüştür.Giriş kapısı demir doğrama , zemini beton kaplı , duvarları sıvalıdır.
Ahır yapısı: Arsa üzerinde ~75,28 m² oturum alanına sahip olan yapı taş temel üzerine briket ile yığma olarak iki bölüm halinde yapılmış, üzeri ağaç ızgaralar ile yapılan çatı karkası branda kaplanarak örtülmüştür.2 adet giriş kapısıdemir doğrama , zemini beton kaplı , duvarları sıvasızdır.
Bahçe duvarı yapısı: Arsa sınırlarının bir kısmını belirleyen bahçe duvarı ~49,00 mtül uzunluğa sahiptir.Taş temel üzerine kerpiç ile yığma olarak yapılmıştır.Duvarın yüzeyleri çamur ile sıvalıdır.Duvar üzerine yağıştan etkilenmemesi için 2 sıra kiremit ve mahyadöşenmiştir. Bahçeye giriş kuzeybatı cephedeki büyük demir doğrama kapı ve kuzey cephedeki küçük demir doğrama ile yapılmış
Yüzölçümü  : 536,00 m2
Muhammen : 281.405,42 TL olup Karapınar Belediyesi Düğün Salonu - Fatih Mah. Zencefil Sok. No:19/A KARAPINAR / KONYA adresinde : 02/08/2021 günü saat 11:00’de  satışı yapılacaktır. ayrıntılı bilgi için TIKLAYIN