Konya İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Karapınar’a geldi.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Yiğit, İbrahim Önal’dan yürütülen eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

2022/2023 eğitim öğretim yılı hazırlık çalışmaları kapsamında ilçe genelindeki okul ve kurumların müdürleri ile bir toplantı gerçekleştiren Yiğit, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı makamlarında ziyaret etti.

Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi bünyesinde açılan destekleme ve yetiştirme kurslarını ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Okul kütüphanesi ve diğer eğitim alanlarında incelemelerde bulunan Yiğit, Karapınar Amil Önal İlkokulu ve Karapınar Bilim Sanat Merkezinde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Karapınar Şehit Oğuzhan Aydınbelge Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sultaniye Anaokulunu ile KOP, Karapınar Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği içerisinde açılan Çocuk Kütüphanesinde gezdi.