Okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan panel Karapınar Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Programa Anadolu Mektebi Konya Koordinatörü Atilla Yaramış,  İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Mete, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Ticaret Borsası Başkan Vekili Musa Diri, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık,  STK temsilcileri,  veliler ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Mektebi kapsamında Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Gülfidan Gülcü koordinesinde yürütülen projede öğrencilerin hazırladığı ''Hikâyemizin Yarım Asırlık Yerli ve Millî Sesi Mustafa Kutlu" paneli seyirciler tarafından büyük ilgi gördü.

Panelde KİGAL öğrencilerinden Elif Betül Usta, Mustafa Kutlu 'nun toplumumuzda eleştirdiği hususlar; Nursel Durman, Mustafa Kutlu' nun eserlerinden hareketle milli ve manevi değerlerimize yabancılaşmamız; Heybet Ocakçı, Mustafa Kutlu 'nun sitem ve kaygı duyduğu hususlar; Hayrunnisa Acar, Mustafa Kutlu'nun eserlerinde merhamet ve dostluk temasını eserlerinden hareketle anlattılar.

Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi Müdürü Ünal Cesur ‘’ Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin üstün gayretleriyle hazırlanan bu programa destek veren başta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve yönetim kuruluna ve tüm davetlilerimize teşekkür ederiz.’’ dedi.