2021 YILI “HERKES İÇİN SPOR” VOLEYBOL TURNUVASI

  1. Katılacak takımlar katılım dilekçesi, Esame Listeleri, Kimlik Fotokopisi, HES Kodu, Sağlık sorunu olmadığına dair kişinin kendi beyanı EK-6 sağlık formu ve ikametgah ile Karapınar Gençlik Merkezine müracaat edeceklerdir. (Esame listesinde oyuncuların tam doğum tarihleri ve T.C. numaraları olmak zorundadır.) (Google’a ek 6 sağlık formu yazınca çıkan form.)
  2. Takımlar 12 kişilik müsabaka listesinde 01.01.1991 tarihinden sonra doğmuş (30 yaş altı) en fazla 3 oyuncu bulundurabilirler. Takımlar 1 çalıştırıcı 1 idareci bulundurmalıdır.
  3. Takımlarda bulunan oyuncular Son 6 ay içerisinde Karapınar’da ikamet ediyor olmak zorundadırlar. ( Servis ile gidiş-geliş yapan işçi ve memurlar bu maddeden muaf tutulacaktır.)
  4. MüracaatlarKarapınar Gençlik Merkezine yapılacak,1 Ağustos 2021 günü başlayıp 6 Ağustos 2021 günü mesai bitimi sona erecektir.
  5. Maçlarda tüm voleybol kuralları geçerli olacaktır.
  6. Turnuvaya katılım bedeli 750₺ olup ayrıca 500₺ teminat alınacaktır. Fikstür çekiminden sonra çekilmek isteyen veya maça çıkmayan takımın teminatı geri ödenmeyecektir.
  7. Fikstür belli olduktan sonra takımlar kendi maç saatlerinden yarım saat önce müsabaka esame listesi hazır bulunmaları gerekmektedir. Müsabaka öncesi ısınmak için her takım kendi topunu veya toplarını getirmeleri gerekmektedir.
  8. Müsabakaya çıkmayan takım 3 – 0 yenik sayılacak. Setler ise 25 – 0 kabul edilecektir.
  9. Grup maçları sonucunda takımların puanları eşit olması halinde iki takım arasındaki maça bakılacaktır.
  10. Müsabakalara yapılacak itirazlar takım sorumlusu tarafından maç öncesi veya maç sonrası ilk gün mesai saatleri içerisinde 250₺ karşılığında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne yapılması gerekmektedir. Maçtan sonraki gün yapılan itiraz dilekçeleri kontrol edilecek olup, mesai bitiminden sonra gelen dilekçeler dikkate alınmayacaktır. Yapılan itirazlar Komitemiz ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce değerlendirilip sonuç takımlara bildirilecektir.
  11. Fikstür çekimi 7 Ağustos 2021 tarihindeGençlik Merkezinde yapılacak, saati sosyal medyadan ve takım idarecilerine telefon ile duyurulacaktır.Fikstür çekimine her takımdan en az bir sorumlu katılması gerekmektedir. Turnuva 9 Ağustos 2021 tarihinde günde ikişer maç oynanmak üzere başlayacaktır.
  12. Maçlarda emniyeti sağlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğünden, sağlık problemleri içinse Sağlık Grup Başkanlığından yardım alınacaktır. Bu tedbirler alınmadan maç başlatılmayacaktır.
  13. Salona seyirciler HES Kodları sorgulanarak alınacak olup, Tribün kapasitesi ve oturma düzeninde Pandemi Kuralları Uygulanacaktır.
  14. Tesis içerisinde alkol, sigara, kabuklu kuruyemiş vb. madde ve yiyecekleritüketmek, kullanmak yasaktır. Kuralları çiğneyenler hakkında yasal işlem uygulanacaktır. Seyircilerin salon malzemesinde meydana getirecekleri hasardan kendileri sorumlu olup, maliyeti karşılamakla yükümlülerdir.
  15. Takımı destekleyen seyircilerden takım sorumluları sorumlu tutulacak olup seyirci tesisten uzaklaştırılacak, yaptırımı ise takım sorumlusu nezdinde bütün takıma uygulanacaktır.
  16. Müsabakaya gelen sporcuların Voleybol branşına uygun temiz ve tabanı yumuşak spor ayakkabı ile gelmesi zorunludur.
  17. Müsabaka esnasında, öncesinde ve sonrasında takım oyuncuları, idareciler ve çalıştırıcılar küfür etmeleri veya taşkınlık yapıp kavgaya sebebiyet verip kırmızı kart görmeleri halinde mevcut turnuvadan ve gelecek 2 yılda yapılacak olan bütün turnuvalardan men edilecek olup, ait olduğu takımın teminatı geri ödenmeyecektir.
  18. Kendilerine forma yaptırmak isteyen takımlar ön göğsünde, sırtında numara yazması ve numaranın okunur olmasına dikkat etmeleri gerekmektedir.