Toplantıya, Kaymakam Mustafa KARACA Başkanlığında Belediye Başkanı Mehmet YAKA, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Mustafa SÖNMEZ, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif AKYURT, Sosyal Güvenlik Müdürü İbrahim KALA katıldı.

İlçemizde olası Fuhuşla Mücadele konularında İlçe Kaymakamı Mustafa KARACA'nın talimatları doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa SÖNMEZ yasalar çerçevesinde olası fuhuşla mücadele ve önlenmesi konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını ve çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirttiler.

Belediye Başkanı Mehmet YAKA ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Akif AKYURT, Sosyal Güvenlik Müdürü İbrahim KALA'da fuhuşla macadele ve önlenmesi konusunda üzerlerine düşen görevlerini yerine getireceklerini ve bu konuda yardımcı olacaklarını söylediler.

İlçe Kaymakamı Mustafa KARACA, İlçemiz halkının can ve mal güvenliği ile huzurlu bir ortam içerisinde yaşaması için elimizden gelen tüm gayret sarf edilmektedir. fuhuş ve bağımlılıkla mücadele kapsamında bizlere ve güvenlik güçlerimize büyük görevler düşmektedir. Bu konuda gece gündüz demeden titiz bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir."dedi