Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdür Yardımcısı Sertaç Arı, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Sağlık Müdürü M.Akif Akyurt, Devlet Hastanesi Başhekimi Ertuğrul Yaralı, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Park ve Bahçeler Müdürü Hakkı Ceyhan, Zabıta Müdürü Şamil Musa Akyıl, öğretmenler ve öğrenciler ile birlikte Karapınar Uçuş ve Doğa Sporları Kulübü Derneği tarafından organize edilen ''Topraklar Meşelensin, Karapınar'ımız neşelensin'' sloganıyla Palamut dikim etkinliğine katıldı.      Karapınar Uçuş ve Doğa Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Ulutaş “Bugün palamut dikme etkinliğimiz başarıyla gerçekleşti.

Göktepe’nin doğu yamacından topladığımız palamutları Göktepe’ye diktik.  Karapınar Kaymakamı, Karapınar Garnizon Komutanlığı Karapınar Jandarma Komutanlığı, Karapınar Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü, Karapınar Uçuş ve Doğa Sporları Klubü, Yeşilyurt Tema vakfı ile bir çok palamutu toprakla buluşturup güzel bir etkinlik yaptık katılan herkese gönülden çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir gün geçirdik.

Kaymakamımız Oğuz Cem Murat Beye ve Belediye Başkanımız Mehmet Yaka Beye ve Halil Aker Beye de desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum."dedi