Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçim Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi’nde gerçekleştirildi. Kulübün 4 bin 459 üyesinin katıldığı 24 sandıkta yapılan oylama sonucunda, oyların 2 bin 208’ini alan Dursun Özbek ikinci kez başkanlığa seçildi.İSTANBUL (İGFA) - Toplantı başlangıcında Başkan Burak Elmas, Olağanüstü Seçim Genel Kurulu Divan Başkanı’nı hazirunun oyuna sundu. Asena Yılmazkaya Dinçbaylı, seçim divanına başkanlık etti ve ekibini oluşturdu. 

Başkan Burak Elmas kürsüden yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer Galatasaraylılar. Olağanüstü Seçim Genel Kurulumuza hepiniz hoş geldiniz. Bizler arkadaşlarımla birlikte dönemimizdeki son Genel Kurulumuzu yapıyoruz.. Eşim Yelda, oğlum Raif ve kızım Leyla’ya bu zorlu dönemde başından sonuna kadar yanımda yer alan aileme, onlarla çalışma şerefini bana bahşettikleri ve son güne kadar yanımda oldukları için çok kıymetli ekip arkadaşlarıma, bu zor günlerde sadece Galatasaray’ı düşünerek son ana kadar bizlerle olan, gönlünü ortaya koyan Galatasaraylılara teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız. Seçimlere katılan iki kıymetli başkan adayımıza ve ekiplerine başarılar diliyorum. Umarım bu önemli Galatasaray yolculuğunda başarılı olurlar ve bizleri tekrar sürdürülebilir başarılara taşırlar. Ellerini taşın altına koydukları için ikisine de teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Saat 10.00’da başlayan seçim sürecinde, saat 15.00’te oy kullanımı sona erdi. oyların 2 bin 208’ini alan Dursun Özbek, ikinci kez Galatasaray başkanlığı koltuğuna oturdu. Eşref Hamamcıoğlu ise 2 bin 73 oyda kaldı.

Seçim sonrasında konuşma yapan Galatasaray'ın çiçeği burnunda Başkanı Dursun Özbek, Sarı Kırmızılıların geleceği için iradesini gösteren bütün üyelere teşekkür ederken, "Bu yola benimle beraber çıkan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eşref kardeşime ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Sağ olsunlar, var olsunlar. Değerli kardeşlerim. Yarın bambaşka bir gün. Yarın hep beraber, hep birlikte olmanın zamanı geldi. Size vaadim var değerli Galatasaraylılar! Galatasaray’a arkadaşlarımla beraber sevgi iklimini getirmeye çalışacağım. Artık barışmanın zamanı geldi. Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren yeniden hep beraberiz, kol kolayız. Galatasaray’ı güzel günlere taşımak için el ele, sırt sırta vermeye hazır mısınız değerli kardeşlerim? Hep beraber Galatasaray’ı hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın gurur duyacağı seviyeye getireceğiz" dedi.