İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ilk olarak Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ile birlikte Karapınar Kaymakamı Oğuz Cem Murat’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Karapınar’daki eğitimin genel durumu, okullardaki projeler ve gelecekte planlanan programlar ile ilgili konuşuldu. Aynı zamanda, Konya İnsan Mektebi Projesi kapsamında önümüzdeki dönem Karapınar’da Kızılay işbirliği ile gerçekleştirilecek KANpanya etkinlikleri hakkında planlama yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük Kaymakam Murat’a Karapınar’daki eğitimine verdikleri katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürleri sundu.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal İle birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yaka’yı makamında ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Büyük ve Başkan Yaka, pandemi döneminde gerçekleşen eğitimin genel durumu ve önümüzdeki dönem yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Yaka, “Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlerde Karapınar Belediyesi olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’e ziyaret anısına Karapınar’ın el sanatlarını içeren el dokuması halı hediye takdiminde bulundu.